Недільна школа Софії-Премудрості розпочала роботу з нових форматів спілкування

Великий піст парафіяни храму Ярослава Мудрого та слухачі Відкритого православного університету розпочали літургією в Теплій Софії та відкритою лекцією від ректора ВПУ о. Георгія Коваленка.

«Великий піст у ХХІ столітті: одвічні сенси і сучасні форми» — це розповідь про Святу Чотиридесятницю, яка вже традиційно звучить від протоієрея Георгія Коваленка на початку Великого посту у стінах ВПУ.

Великий піст: одвічні сенси і сучасні форми

Друга лекція у Відкритому Православному Університеті: знову аншлаг (+ВІДЕО)

Цього року вона, доповнена інформаційно та розширена форматом бесіди, стала першою просвітницькою лекцією для дорослих у рамках роботи «Недільної школи Софії-Премудрості».

Новий проект «Недільна школа Софії-Премудрості» для дорослих і дітей. Розклад занять (оновлюється)

«Ми у пошуку формату наших недільних подій, — розповів отець-ректор. — Мені б дуже хотілося, щоб це був не тільки односторонній процес. Піст в нас буде духовно насиченим, і теми лекцій будуть максимально прив’язані до релігійного і духовного…

Але я хочу започаткувати презентації від парафіян. Серед нас багато цікавих людей, які роблять різноманітні проекти», пов’язані з церквою, з громадянськими ініціативами. Важливо, що всі вони пов’язані з добрими справами. Ми маємо знати добрі справи, служіння, таланти один одного. Для того, щоб у спілкуванні та презентаціях об’єднувалися наші зусилля та народжувалися нові спільні проекти».

Наступного тижня, в неділю Торжества православ’я, «Недільна школа Софії-Премудрості» спільно з НЗ «Софія Київська» проведуть екскурсію,присвячену мозаїкам та фрескам Софійського собору. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та на ФБ-сторінці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *