Нова освітня програма “Богослів’я та цифрова культура” (Digital Theology) з кінця жовтня 2019 по початок червня 2020

Даремський університет (Велика Британія), Християнський центр «Реаліс» та Відкритий православний університет Святої Софії-Премудрості розпочинають спільну освітню програму — «Богослів’я та діджитал культура» (Digital Theology).

Про це повідомляє сайт ХЦ «Реаліс».

Сучасне суспільство, особливо молодь і діти, вже по-іншому сприймають та передають інформацію. Це впливає на спосіб їхнього мислення, спілкування та характер.

Якщо церкви хочуть передавати Євангеліє сучасному поколінню так само успішно, як це робили поколінню минулого, потрібно добре розуміти культуру сучасного секулярного суспільства. Саме тому Християнський центр «Реаліс» запрошує вас на навчання на 9-місячну програму «Богослів’я та діджитал культура» (Digital Theology).

З центром «Реаліс» ви вивчите вплив цифрової культури (зокрема, соціальних мереж) і технологій на суспільство, церкву і сприйняття Біблії; дізнаєтеся про можливості ефективного донесення євангельської звістки людям, що знаходяться під впливом цієї культури і технологій.

Автори програми: вчені Дослідницького центру цифрового богослов’я Даремського університету (Centre For Digital Theology, Велика Британія) та співробітники Християнського центру «Реаліс».

Цільова аудиторія: священнослужителі (пастори, священики, місіонери, проповідники, співробітники місій і т.д.), фахівці у сфері цифрових технологій, релігієзнавці та науковці, а також широке коло християн, які цікавляться впливом цифрового світу на християнство та сучасну проповідь.

Основні предмети: 1) огляд біблійного богослов’я з позицій сучасної культури; 2) цифрова культура сьогодні та перспективи її розвитку; 3) християнська етика (її проблеми і виклики) та 4) християнське життя і місія в контексті цифрової культури.

Лектори: Пітер Філліпс (Даремський університет, Велика Британія), Йонас Курлберг (Даремський університет, Велика Британія), Стефен Вільямс (Університет Квінс, Ірландія), о. Георгій Коваленко (Відкритий православний університет, Україна), Сергій Тимченко (ХЦ «Реаліс», Україна).

Вимоги до вступу: середня освіта. Для тих, хто здобув вищу освіту, після закінчення програми є можливість продовження навчання на магістратурі Даремського університету в ХЦ «Реаліс». Сертифікати про закінчення видає ХЦ «Реаліс» та Дослідницький центр CODEC Даремського університету.

Прийом документів: до 19 жовтня.

Тривалість програми: 26 жовтня 2019 — 06 червня 2020.

Навчання проводиться у двох групах.

Група А: кожна друга п’ятниця 18:00-21:30; кожна друга і четверта субота 10:30-16:00.

Група B: з першої по четверту суботу 10:30-14:00. Для іногородніх можливість брати участь online (за домовленістю). NB! Розклад може коригуватись. Ми обов’язково інформуватимемо вас про всі зміни.

Навчальна локація: Київ, вул. Володимирська, 24 (“Софія Київська”).

Вирішили вступити? Перейдіть за посиланням для реєстрації.

Питання? Телефонуйте за телефонами +38 (063) 625 06 57, + 38 (067) 501 70 15 або пишіть на office@realis.org.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *