Лектори Відкритого православного університету зустрілися з викладачами і студентами Острозької академії

У понеділок, 10 червня 2019 року, лектори Відкритого православного університету Святої Софії-Премудрості — ректор ВПУ о. Георгій Коваленко, митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко) та о. Андрій Дудченко — відвідали один з найстаріших навчальних закладів України — Національний університет «Острозька академія».

Гостей зустрів ректор НаУОА Ігор Пасічник. У студентсько-викладацькому храмі преп. Федора Острозького відбувся молебень за Україну та єдність українського православ’я, який очолив митрополит Олександр.

Після чого в актовій залі академії було представлено книгу митрополита Олександра «Українська Церква: шлях до автокефалії».

Митрополит Олександр (Драбинко): Шлях до автокефалії (лекція і книга)

Нагадаємо, книгу митр. Олександра (Драбинко) «Українська Церква: шлях до автокефалії» можна замовити на сайті видавництва «Дух і Літера».

Під час зустріч-спілкування зі студентсько-викладацьким складом університету свої думки щодо минулого та сучасного Православної церкви в Україні висловили священники Георгій Коваленко та Andriy Dudchenko.

На згадку про зустріч митрополит Олександр передав від Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира факсимільне видання Пересопницького Євангелія. Подарунок зберігатиметься в музеї НаУОА.

Насамкінець гостям з ВПУ провели екскурсію університетом.

Особлива подяка за організацію заходу доцентові Острозької академії Андрію Смирнову.

Фоторепортаж Митрополит Олександр (Драбинко) в ОА

За матеріалами ФБ-сторінок Андрія Смирнова, Олександра Драбинка та Дмитра Шевчука

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *