Прямий ефір: Страсним шляхом Спасителя пройдемо разом з ректором ВПУ. Початок у Вербну неділю

Ректор Відкритого православного університету Георгій Коваленко проведе серію прямих ФБ-ефірів на Страсному тижні.

Про це о. Георгій розказав під час лайфу на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Наша трансляція буде у Вербну неділю. Ми увійдемо до Єрусалима. З Вербної неділі і до Великодня ми будемо в ефірі щодня. Ми спробуємо пройти цей Страсний шлях до Воскресіння день за днем, крок за кроком, подія за подією. Ми спробуємо прочитати і знайти у Святому Письмі ці моменти кожного дня, починаючи з Вербної, з Входу Господнього до Єрусалима.

Я вважаю, що Вхід Господній до Єрусалима є першим днем Страсного тижня. І ми з вами будемо долати наш шлях поруч з Христом хресною дорогою, починаючи з неділі. Понеділок, вівторок, середа, четвер — кожен цей день має свою назву, свої події, особливості. Думаю, що вимушена самоізоляція дасть можливість більш зануритися в сенси, проговорити, прочитати, прожити ці події.

Таким чином, ми з користю для себе проживемо цей час і радісно зустрінемо світле Христове Воскресіння. І хоч ми не матимемо можливості безпосередньо обійняти один одного, але ми знаємо: «Де двоє чи троє зберуться в ім’я Моє, — говорив Господь, — там і Я посеред них» (Мф. 18:20). І це значить, що Господь посеред нас і сьогодні, і зараз. І завжди є, і завжди буде. Мир вам!»

Ефіри триватимуть упродовж 30 хвилин (крім вівторка, який насичений великою кількістю притч). Час початку ефірів ми повідомимо додатково.

За матеріалами ФБ-сторінки Георгія Коваленка

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *